Wsc Icon Logo Golf Zonder Achtergrond Zonder Tekst

Gaan met die banaan!

Banaanvaren

Stuiter over de golven

Op zoek naar een hilarisch avontuur op het water?

Stuiter en glij met 8 personen over de golven op onze opblaasbare bananenboot, voortgetrokken door een jetski met hoge snelheid.

De perfecte activiteit om samen met vrienden en familie lol te maken. Wie kan het langste blijven zitten?

Sfeerimpressie video

youtube-video-thumbnail

Het tarief

Banaanvaren

€ 100,-
  • • rit van 20 minuten
  • • prijs is per rit, niet per persoon
  • • inc. zwemvest en helm
  • • vanaf 8 jaar
  • • maximaal 8 personen
  • • we adviseren online te boeken

Belangrijke informatie

Voor wie is banaanvaren geschikt?

Banaanvaren is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar uiteraard zullen volwassenen ook gegarandeerd een leuke tijd beleven.

Voor een ritje op de banaan heb je geen ervaring nodig. Wel mag je ervan uitgaan dat je nat wordt - een paar keer terug op de banaan klauteren hoort erbij.

Een reddingsvest en een helm krijg je van ons. Als je wil kan je er ook nog een wetsuit bij krijgen, maar met aangename temperaturen in de zomer is dat vaak niet nodig.

Veiligheid

Jullie worden ontvangen door de bestuurder van de jetski die jullie kort wat uitleg zal geven. Daarna ontvangen jullie een helm en reddingsvest. Vervolgens nemen jullie plaats op de bananenboot. Houd de handgrepen vast en blijf zitten op de banaan tijdens de rit.

Om het een beetje uitdagend te maken zal de bestuurder af en toe een scherpe bocht maken, maar geen zorgen: dit gebeurt enkel onder gecontroleerde snelheden. Als er dus mensen in het water belanden zal dit zeker op een veilige manier gebeuren en bovendien maakt het deel uit van het plezier! 😄

Slecht weer

Slecht weer? Geen probleem.

Onze wetsuits houden je warm en comfortabel. Deze zijn inbegrepen bij de prijs. De activiteiten gaan door bij slecht weer, ook als het regent, want... je gaat toch nat worden!

Alleen bij onweer kunnen de activiteiten (tijdelijk) niet doorgaan.

Op het terras kun je beschut zitten onder de stretchtent en de uitklapbare overdekking.

Locatie

Onze supermooie locatie ligt op Center Parcs de Vossemeren. Als je een activiteit bij ons geboekt hebt, kun je gratis het Center Parcs-terrein betreden. Parkeren kost €6.

Adres: Elzen 145, Lommel

Hoe ziet je dag eruit?

2019-01-01

1. Parkeren

Iedereen die komt banaanvaren mag Center Parcs de Vossemeren gratis betreden (excl. parkeergeld). Vanaf de parkeerplaats is het nog 10 minuten lopen naar het Waterskicentrum.

2019-01-01

2. Aankomst

Je wordt verzocht 30 minuten voor aanvang van de sessie aanwezig te zijn voor check-in. Je kunt je melden bij de beachhouse van het Waterskicentrum en dan ontvang je een toegangsbandje en je wetsuit (indien gewenst).

2020-01-01

3. Omkleden

Daarna kun je gaan omkleden in de kleedkamers om de hoek. Er zijn een kluisjes en douches voorzien.

2021-01-01

4. Banaanvaren

Loop richting het Aquapark. Daar aan het water zal de instructeur je opwachten met de jetski en de banaan. De instructeur zal je verder helpen met de activiteit. Veel plezier!

2019-01-01

5. Eten en drinken

Op ons mooie terras aan het strand kun je genieten van eten en drinken. Je kunt lekker met je voeten in het zand zitten of onder onze overdekte opties.

Meer activiteiten:

Suppen     Flyboarden   Banaanvaren

Efoilen       Kanovaren       Tubing

Terras aan het strand

5D3M7538 Copy
Terras

Kom je liever gewoon ontspannen? Of wil je graag meekijken naar de activiteiten? Dan bieden we het mooiste uitzicht op de activiteiten vanaf het terras. Op ons loungeterras kun je genieten van de muziek en de relaxte sfeer, onder het genot van een vers gemaakte cocktail.

Aan onze beachbar serveren we een groot assortiment aan zomerse dranken en een aantal lekkere versnaperingen.

Op het terras kun je beschut zitten onder de stretchtent of de inklapbare overdekking.

LET OP: Reserveren is niet mogelijk.