Aquapark

Vanaf mei 2019 wordt een splinternieuw Aquapark aan het activiteitenassortiment toegevoegd! Een opblaasbaar speeleiland op het water voor het hele gezin!

Het Aquapark bestaat uit ongeveer 100 opblaasbare elementen die aan elkaar worden gekoppeld waardoor een waar speelparadijs op het water ontstaat. Spring, klim, zwem, ren en kruip met je vriend(inn)en, familieleden, teamgenoten of collega’s langs, over en door de verschillende obstakels.

Iedereen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma kan zich uitleven op het Aquapark. Een sessie duurt 60 minuten. Dit is inclusief een korte instructie.

Waterpret gegarandeerd en lekker in de open lucht! Er is altijd toezicht aanwezig en iedereen draagt (verplicht) een zwemvest, dus het is niet alleen leuk, maar ook veilig. Indien gewenst kun je, tegen betaling, gebruik maken van een wetsuit (let op: indien het water nog koud is, is een wetsuit verplicht).

Het Aquapark heeft andere openingstijden dan de waterskibaan. Check de actuele openingstijden/bloktijden hier. Reserveren is noodzakelijk. Neem hiervoor contact met ons op via +32 (0) 11 548 248 of info@hetwaterskicentrum.be.