Prijzen

Bij Waterskicentrum De Vossemeren vind je voor ieder wat wils. Door de vele verschillende watersportactiviteiten zit er voor iedereen iets leuks bij. Of je nou van actief en avontuurlijk houdt, of van rustig en ontspannend. Weet je niet wat je moet kiezen? Geen probleem… Boek gewoon een combinatie van meerdere activiteiten!

Hieronder vind je de watersportactiviteiten die bij WSC De Vossemeren worden aangeboden. Klik op de bijbehorende afbeelding voor meer informatie over een activiteit.

Aquapark

Wil je je met de hele familie uitleven? Kies dan voor een sessie op het Aquapark! Luchtkussens in de vorm van verschillende obstakels drijvend op het water waarop je kunt klimmen, rennen, springen en samen ravotten. Let op: je wordt sowieso nat! Waterpret gegarandeerd!

Prijs: € 14
Leeftijd: vanaf 8 jaar (t/m 12 jaar onder begeleiding van volwassenen)

Waterskiën / Wakeboarden

Aan de kabelbaan kun je zowel op twee latten als op één plank je rondje maken. De kabelbaan trekt je voort met een snelheid van 30 km/h. Voor de geoefende waterskiërs/wakeboarders liggen obstakels in het water.

Kies jij voor waterskiën of voor wakeboarden? Of misschien wel voor beide?

Prijs: €29,50
Leeftijd: vanaf 8 jaar (t/m 12 jaar onder begeleiding van volwassenen)

Kanovaren

Voor iedereen die liever niet nat wordt, hebben we kano’s ter beschikking. Natuurlijk kunnen we nooit garanderen dat je helemaal niet nat wordt, maar in zo’n kano is de kans aanzienlijk kleiner dan bij menig andere wateractiviteit. Je kunt lekker genieten van de omgeving, de natuur en zelfs van de “stunters” op de waterskibaan.

Prijs: vanaf € 10,00
Leeftijd: voor alle leeftijden (t/m 12 jaar onder begeleiding van volwassenen)

Flyboarden 

Houd je niet alleen van water, maar ook van hoogtes en uitdagingen? Dan is flyboarden de perfecte activiteit voor jou! Waterpret op relatief grote hoogte. Daarnaast ben je verzekerd van een nat pak, want voordat je in de lucht kunt blijven, zul je zeer waarschijnlijk een aantal keer in het water duiken.

Prijs: € 50,00
Leeftijd: vanaf 12 jaar

Banaanvaren 

Heb je behoefte aan een mega dosis lol en plezier? Kies dan voor het banaanvaren! Snelheid, balans en gewoon pure fun, dat is wat het banaanvaren inhoud. Ga op de banaan zitten en laat je meetrekken door een waterscooter. Het is natuurlijk geen echte banaan… We hebben het over een grote, opblaasbare banaan. Ter info: je ligt wel regelmatig in het water…

Vanwege de Covid-19 maatregelen kunt u enkel een volledige Banaan afhuren (max. 8 personen)

Prijs: € 85,00 (Sessie á 20 minuten)
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Tubes 

Pure snelheid! Doordat je op je buik ligt, is het net alsof je over het water vliegt! Geniet van de wind en het opspattende water in je gezicht. Houd je stevig vast aan de tube, want voor je het weet, wipt een watergolfje je met gemak van de tube af.

Vanwege de Covid-19 maatregelen kunt u enkel een volledige tube afhuren (max. 4 personen)

Prijs: € 40,00 (sessie á 12 minuten)
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Stand up Paddling (SUP) 

Bij SUPpen krijg je te maken met een flinke dosis balans. Als jij die balans van nature al hebt, kun je meteen genieten van een heerlijk ontspannend moment OP het water. Moet je die balans nog eerst ontwikkelen (geen zorgen, dat gaat heel snel), dan zul je waarschijnlijk eerst een aantal keren IN het water liggen. Oefening baart kunst!

Prijs: € 15,00
Leeftijd: vanaf 12 jaar

Kids Haven 

Voor de jongste kids hebben we de meest stoere wateractiviteit: de Kids Haven. Kies een boot die bij jou past en beleef een heus avontuur op het water. Je ouders zijn alleen maar passagier en jij, de kapitein, bepaalt waar jullie naartoe gaan. Durf jij dit avontuur aan? Ai ai kapitein!

Prijs: € 14,00
Leeftijd: KINDEREN van alle leeftijden (t/m 12 jaar onder begeleiding van volwassenen)