Prijzen Waterskiën of Wakeboarden (1½ uur)

Prijs: €32,50
Leeftijd: vanaf 8 jaar (t/m 12 jaar onder begeleiding van volwassenen)
De totale sessie duurt 90 minuten inclusief instructie van onze instructeurs.

Aan de kabelbaan kun je zowel op twee latten als op één plank je rondje maken. De kabelbaan trekt je voort met een snelheid van 30 km/h. Kies jij voor waterskiën of voor wakeboarden? Of misschien wel voor beide? Heb je nog geen ervaring met waterskiën/wakeboarden? Dan dien je eerst te leren waterskiën alvorens te mogen wakeboarden. Als je wel ervaring hebt met waterskiën/wakeboarden achter een boot, maar nog niet aan een kabel, dien je ook eerst een introductieles te volgen.

Iedere deelnemer die komt waterskiën of wakeboarden krijgt een reddingsvest, wetsuit, helm en waterski’s of wakeboard ter beschikking. Deze materialen zijn inbegrepen in de prijs. Het dragen van een helm en zwemvest is voor iedereen verplicht. Indien gewenst kun je gebruik maken van een wetsuit. Het waterskiën en wakeboarden is mogelijk vanaf 8 jaar.

Voor de geoefende waterskiërs/wakeboarders liggen obstakels in het water. Het is mogelijk om hiervoor een obstacle board zonder vinnen te huren voor €12,50 per sessie.

Het is raadzaam om te reserveren voor de waterskibaan. Neem hiervoor contact met ons op via +32 (0) 11 548 248 of info@hetwaterskicentrum.be. Check de actuele openingstijden/bloktijden hier.

Prijslijst van april 2023 t/m oktober 2023

PRIJS
1½ uur sessie waterskiën of wakeboarden* € 32,50 p.p.
10 rittenkaart (10 x 1½ uur) € 292,50
Seizoensabonnement** € 750,- p.p.
*inclusief instructies
Huur materialen
Waterski’s inbegrepen
Zwemvest inbegrepen
Helm inbegrepen
Wakeboard inbegrepen
Wetsuit inbegrepen
Obstacle board (zonder vinnen) € 12,50 p.p. per sessie
** vraag naar de voorwaarden

Schooltarieven
Vraag naar de vele mogelijkheden en combinaties van verschillende watersporten om van uw schoolsportdag een groot succes te maken.